Om Seven24

Seven24 är ett företag som bedriver små obemannade livsmedelsbutiker nära dig i Trestadsområdet. Vi skall vara en stark lokal aktör och satsar på att öppna ytterligare butiker i Trestadsområdet under 2021.  Om ni är intresserade av att få en butik till ert område, kontakta oss för att diskutera ett samarbete.

Du får enkelt tillgång till butiken och öppnar dörren med ditt BankID och QR-kod, därefter scannar du dina produkter med mobilen och betalar enkelt i  mobilen. Vi har öppet dygnet runt och vi kan hålla nere priserna tack vare att butikerna är obemannade. Vi har ett grundutbud av basvaror men vill tillsammans med området där våra butiker står, utforma innehållet i butiken för att förenkla vardagen för er som handlar.

Inom kort är tanken att du som kund ska genom vår hemsida kunna beställa din egna matkasse och sedan välja om du vill hämta upp i våra butiker eller få det utkört.

Seven24 samarbetar med lokala idrottklubbar och en del av vinsten kommer att skänkas.

Har du sett oss i tidningen?

Om du har missat det så gjorde både Bohuslänningen och Tidningen Västsverige ett reportage om Seven24 i början av Januari. Klicka på länkarna nedan för att läsa nyhetsartiklarna!

Anna & Patricia


Med vänliga hälsningar
Anna & Patricia

Seven24